Hannelies Hokke Coaching

Amersfoort

Energiek werken in zorg en onderwijs

Ervaringen

Lily

Hannelies komt met haar professionele en rustige begeleiding een heel stuk dieper dan ik vooraf had gedacht, er verandert echt wat, en ik kreeg handvatten om dit te ‘verankeren’ zodat ik ook later kon terugvallen op mijn nieuwe inzichten.

Liesbeth Geenen (bedrijfsarts)

Hannelies Hokke is een coach, die bij uitstek rust uitstraalt en de ruimte geeft om je verhaal goed te vertellen. Ze heeft een empathie die erg goed aanvoelt waardoor ze ook snel to the point komt. Je voelt je haar haar echt veilig. Bovendien heeft ze heel veel ervaring met diverse coachtechnieken. Hierdoor vindt ze altijd een goede click met de mensen.

Marieke van Gool

NLP heeft me verheldering gegeven over een vraagstuk dat al een tijdje bij me speelde: waarom neem ik altijd zoveel hooi op mijn vork en heb ik moeite om 'nee' te zeggen. Hannelies heeft me op een intensieve, maar rustige manier via NLP begeleid in verschillende stappen om de overtuigingen die achter dit vraagstuk lagen naar boven te krijgen. Met behulp van het terug stappen in momenten in je eigen tijdslijn, kwamen deze overtuigingen naar voren. Vervolgens heeft Hannelies me gewezen op meer helpvolle overtuigingen die via lichamelijke oefeningen werden bestendigd. Ik heb de bijeenkomsten als erg prettig ervaren. Het heeft me verheldering gegeven en het lijkt of de vroegere overtuigingen wat afgezwakt zijn.

Begeleidster in de zorg

Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Persoonlijk, warm en vertrouwelijk. Fijn om met iemand te praten die zelf uit de zorg komt, dat was voor mij een meerwaarde. Verder had ik het gevoel dat ik zelf richting kon geven aan mijn proces, bijvoorbeeld dat ik aan kon geven hoeveel tijd ik tussen de gesprekken wilde. Ik voelde ruimte om te zijn wie ik ben, iets wat ik hard nodig had!
Hannelies Hokke Coaching Amersfoort | e-mail info@hannelieshokke.nl | telefoon (06) 50 49 46 37 | Algemene voorwaarden | Privacy