Hannelies Hokke Coaching

Amersfoort

Energiek werken in de zorg

Hannelies Hokke

hanneliesAls je mij kiest als coach kun je erop vertrouwen dat ik ervoor ga. Ik hou van mijn werk en geniet intens van successen van de mensen met wie ik werk.

Zelf ben ik naast mijn coachbedrijf werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Als psychomotorisch therapeut behandel ik daar mensen met psychische problematiek. Ook coach ik in mijn vaste baan met veel plezier groepsbegeleiders van mensen met een verstandelijke beperking. Voor de opleiding tot integraal Leefstijlcoach van MARK academy ben ik studentbegeleider en trainer.

Ik werk als coach vanuit de gedachte dat mensen zelf de kracht hebben om hun doelen te verwezenlijken. Ik ben alleen nodig om opnieuw ‘in beweging’ te komen.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door warmte, aandacht en ook door actie. In praktijk betekent dit dat we samen onderzoeken wat je wilt veranderen. Hiervoor worden verschillende coachingstechnieken ingezet. Ook kan gebruik gemaakt worden van lichaamsgericht werken en eventueel mindfulness om de resultaten te versterken en te verankeren.

Hannelies Hokke Coaching Amersfoort | e-mail info@hannelieshokke.nl | telefoon (06) 50 49 46 37 | Algemene voorwaarden | Privacy