Hannelies Hokke Coaching

Amersfoort

Energiek werken in de zorg

Instellingen en scholen

Duidelijk is dat uw school of instelling en daarmee de leerlingen en patiënten gebaat zijn bij werknemers die met energie en plezier aan het werk zijn. Over het algemeen is dat één van de voorwaarden voor kwaliteit van onderwijs en zorg. Ook is het helder dat de continuïteit beter gewaarborgd is met energieke en gezonde werknemers omdat zij minder "uitvallen". Voor uw instelling of school kunt u kiezen uit de volgende producten. Natuurlijk is in overleg een combinatie van trainingen mogelijk. De trainingen worden meestal op locatie van de werkgever aangeboden.

Aanbod

Stresshantering

Groep van 8-10 deelnemers

Werknemers in zorg en onderwijs hebben te maken met grote veranderingen in het werk. Dit kan zorgen voor een gevoel van stress en overbelasting.

Deze training van 4 bijeenkomsten van 1,5 uur helpt werknemers om met de werkdruk om te gaan. Het leert hen wat ze zelf kunnen doen om stress te kunnen hanteren. Thema’s die aan bod komen, zijn:

  • cirkel van invloed en effectief gedrag
  • balans in zorgen voor de ander én zorgen voor jezelf
  • balans in actie en ontspanning
  • Het omzetten van negatieve gedachten naar helpende en steunende gedachten (RET)

Ontspannen werken

Groep van 8-10 deelnemers

In deze reeks van 4 bijeenkomsten van 1,5 uur leren werknemers hoe ze een gevoel van rust in het drukke werkend leven kunt krijgen. Via lichaamsgerichte oefeningen en technieken vanuit de mindfulness wordt er op een praktische manier gewerkt.

Na afloop heeft de werknemer vaardigheden tot zijn/haar beschikking om oplopende spanning en stress te signaleren en te kunnen hanteren.

Individuele oaching

In een individueel traject kan uw werknemer aan de slag gaan met zijn/haar vragen. Er kan gekozen worden voor het werken aan een afgebakend thema, zoals het omgaan met stress op het werk of conflicthantering. Hiervoor zijn gemiddeld 4 sessies nodig van 1,5 uur. Indien er op meerdere terreinen gewerkt gaat worden zijn er in het algemeen 5-7 sessies nodig. Aan het eind van het traject heeft de werknemer inzicht in zijn eigen aandeel bij het voorkomen van gevoelens van stress en overbelasting. Hij/zij kan het werk daardoor met meer plezier en energie aan.

Informeer naar de mogelijkheden of geef uw werknemer(s) op via de contactpagina, via info@hannelieshokke.nl of bel naar (06) 50 49 46 37.

Hannelies Hokke Coaching Amersfoort | e-mail info@hannelieshokke.nl | telefoon (06) 50 49 46 37 | Algemene voorwaarden | Privacy